Lyofilizovane ovocie - Fitmeat

fitmeat.sk
Prejsť na obsah
Mrazom sušené ovocie (lyofilizované) je 100% čisté ovocie sušené v špeciálnych komorách pri teplote -60° C vo vákuu. Pre proces lyofilizácie sa používa hlboko zmrazené ovocie. Následný produkt je takmer identický s pôvodnou surovinou. Zachováva si farbu, chuť, arómu, minerály, vitamíny a takmer identickú veľkosť .
Mrazom sušené ovocie zachováva až 98% nutričných hodnôt. Obsah sušiny je 98% a vlhkosť tvorí 2%.
Je ideálnou zložkou do müsli, jogurtov, sorbetov, smoothies po rehydratácii, respektíve sa konzumuje priamo ako chrumkavý snack výraznej ovocnej chuti. Výborné využitie má aj pre ďalšie kulinárske špeciality.
Ovocie je chrumkavo vysušené s koncentrovanou vôňou, arómou a prirodzenou sladkosťou. Pre zachovanie chrumkavosti, uschovajte vo vzduchotesnom obale.
Ananás
Banán
Brusnica
Bylinná zmes
Čerešňa
Jahody
Maliny
Jablko
Mandarinka
Ríbezle čierne
Čučoriedky
Červené ríbezle
Slivky
Ostružiny
Arónia
Mix ovocný
Marhule
Granátové jablko
Medvedí cesnak
Hruška
Created with PC Help
certifikáty
Návrat na obsah